MØD Alexander

 

Alexander er grafisk teknikerelev hos Johnsen Graphic Solutions A/S i Grenaa, og han har valgt uddannelsen fordi det han allerbedst kan lide, det er at være med til at skabe noget. Det fedeste er at have et produkt på en skærm fra grafikerne, og så er det din opgave at omsætte det til et færdigt produkt.

”Nogle gange er det de allermindste detaljer, der gør den helt store forskel.”
- Alexander, Grafisk tekniker

MØD Katja

 

Katja er grafisk teknikerelev hos Johnsen Graphic Solutions A/S i Grenaa, og synes at det fedeste ved uddannelsen er at man er med til at skabe noget. Katja føler sig ikke bare som ”eleven”, men indgår som en del af teamet på lige fod med de øvrige medarbejdere.

”Du får lov til at være med på de helt store opgaver, og det er her du virkelig bliver udfordret og kan mærke at du rykker dig.”
- Katja, Grafisk tekniker

MØD SIMON

Simon er grafisk teknikerelev hos Lasertryk i Aarhus. Han har valgt uddannelsen, fordi han godt kan lide dét at være med til at skabe noget. Det giver en form for tilfredsstillelse, når han står med det færdige produkt i hånden.

 

”Alle opgaver er udfordrende når du prøver dem første gang, så for mig handler det bare om at springe ud i det og tage udfordringerne op.”
- Simon, Grafisk tekniker
''Jeg kan godt lide at arbejde med farver. Jeg synes det er spændende den måde du kan blande dem sammen og skabe helt nye farver.''
Nick, Grafisk tekniker