techcollege_logo_sort_web

Om skolen

TECHCOLLEGE er nemlig én af Danmarks største erhvervsskoler med op mod 3.600 elever og kursister. Vores undervisere er engagerede fagfolk med erfaring fra erhvervslivet. Ildsjæle, som brænder for godt håndværk, der skaber synlige resultater.

Vi er 600 medarbejdere, der møder op hver dag for at løse én opgave sammen: at motivere hver enkelt elev til at blive så dygtig som muligt. Nogle bliver Danmarks bedste. Andre kommer meget længere, end de selv havde troet.

Kontakt

Øster Uttrup Vej 1,
9000 Aalborg
Telefon 72 50 10 00

Uddannelsesleder
Mikkel Raunslund,
telefon 25 26 61 82

Virksomhedskonsulent
Paul Heide,
telefon 72 50 64 74

tECH COLLEGE

 

Vi uddanner nogle af Danmarks bedste mediegrafikere

Er du kreativ, teknikbegejstret, ambitiøs og samtidig fascineret af medieverdenen, så er mediegrafikeruddannelsen måske vejen til den helt rigtige karriere for dig. Her kan du udfordre dine talenter i et univers af former, farver, fotos, grafik, skrifter, papirkvaliteter, emballager, folier, programmering – ja snart sagt alt, der vedrører design og layout, som knytter sig til produktionen af trykt og digital kommunikation. Uanset hvad du vælger at fokusere mest på, er det dit job at få elementerne til at spille sammen til en større helhed med wow-faktor!

De fleste mediegrafikere arbejder på reklamebureauer, webbureauer, trykkerier eller redaktioner, der producerer fx magasiner eller aviser. Næsten al mediegrafikerens arbejde foregår på en computer, så du skal have det fint med at arbejde indendøre i et kontormiljø dagen lang.

Gå til website