logo_footer

Om skolen

Roskilde Tekniske Skole uddanner selvstændige, reflekterende, fagligt nysgerrige og kompetente mennesker, der kan træde ind på arbejdsmarkedet og i samfundet. Vi udbyder en lang række erhvervsuddannelser (EUD), erhvervsfaglig studentereksamen (EUX), teknisk gymnasium (HTX) og kurser og efteruddannelse. Vi tager udgangspunkt i elevernes forudsætninger og samfundets behov, når vi skaber rammerne for udvikling og kvalitet i uddannelserne på skolen.

Kontakt

Pulsen 8,
4000 Roskilde
Telefon 46 30 04 00

Uddannelsesleder Isabel Duckett,
telefon 30 18 01 73

Virksomhedskonsulent Jesper Mansa,
telefon 30 18 01 43

ROSKILDE TEKNISKE SKOLE

Som mediegrafiker arbejder du kreativt med tekst og billeder digitalt og på tryk, og du skal have et teknisk og kreativt overblik over hele arbejdet fra idé til færdig produktion. På skolen lærer du om billeder, form og farvers betydning.

I arbejdet som grafiker skal du være kreativ og kunne tegne i fri hånd. Du skal have stor interesse for at arbejde med grafik på computere og erfaring med scannere og internet. Næsten alt arbejde foregår på computer.

Når aviser, magasiner og reklamer skal trykkes, eller webportaler skal have nyt indhold, skal indholdet først designes, rentegnes og klargøres – det gør grafikere eller dtp’ere (desktop publishing).

 

Gå til website