1479385479_1

Om skolen

Herningsholm Erhvervsskole er arbejdsplads for cirka 400 medarbejdere og uddannelsesinstitution for de cirka 8500 elever og kursister, der hvert år gør brug af Herningsholm Erhvervsskoles mange tilbud.

Vi kombinerer høj kvalitet i undervisningen med åbenhed og tillidsfuld respekt for eleverne. Vi har de kompetencer og ressourcer, som sikrer, at uddannelsestilbuddene er blandt landets absolut bedste.

Kontakt

Lillelundvej 21,
7400 Herning
Telefon 72 13 45 00

Uddannelsesleder
Mona Syndergaard

Opsøgende medarbejder
Dorthe Møller Birkkjær,
telefon 25 42 46 39

Herningsholm Erhvervsskole

Hvad laver en mediegrafiker?
Brænder du for det kreative, har du sans for kvalitet, flair for computere, og er du god til dansk og engelsk? Så er uddannelsen til mediegrafiker måske din fremtid.

Mediegrafikeren arbejder med den kreative og tekniske side af medieproduktionen, og næsten alt arbejdet foregår på en computer. Som mediegrafiker udformer du layout og arbejder med typografi, billedbehandling, opsætning til tryk og meget mere på avanceret elektronisk udstyr og computere. Mediegrafikeren arbejder med fire kernefagligheder: grafisk design, typografi og ombrydning, grafik og billedbehandling og grafisk produktion og workflow.

På Herningsholm Erhvervsskole arbejder vi med de nyeste programmer i et professionelt Mac-miljø. Vi underviser i problemløsning og møder eleverne med gensidig respekt.

 

Gå til website